Fascination About بیماری سل کلیه
Fascination About بیماری سل کلیه
Blog Article
آدوراطب مقالات اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن
برای اینکه بیشتر با این بیماری آشنا شوید، با ما همراه باشید. در این مطلب سعی کردهایم بیماری سلیاک را در مطلبی خلاصه عنوان کنیم.
اما این بیماری چیست؟ چه مشکلاتی ایجاد میکند و درمان آن چیست؟ آیا میتوان از ابتلا به بیماری سلیاک پیشگیری کرد؟
روشهای مختلفی برای تشخیص سل وجود دارد. اگر علائم اولیه در شخص ایجاد شود، برای تشخیص نهایی باید از تست سل کمک گرفت.
علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی
سندرم فرد سفت یک اختلال عصبی پیشرونده و نادر است که میتواند باعث سفتی عضلات بدن، بازوها و پاها شود و از هر یک میلیون انسان، یک نفر را تحت تاثیر قرار دهد.
اسکن الکترون میکروگراف «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» علت اصلی سل «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس»، یک باسیل بی حرکت هوازی کوچک است.[۱۱] بسیاری از ویژگیهای بالینی منحصربهفرد این پاتوژن، به دلیل محتوای چربی بالای آن ایجاد میشود.[۱۷] این باسیل هر ۱۶-۲۰ ساعت یک بار تقسیم میشود. سرعت آن در مقایسه با دیگر باکتریها که معمولاً در کمتر از یک ساعت تقسیم میشوند، آهسته است.[۱۸] غشای بیرونی میکوباکتریا از دولایه لیپیدی تشکیل شدهاست.
○ اگر سل بر ستون فقرات تأثیر بگذارد: کمردرد و سفتی، اسپاسم عضلانی و نامنظمی ستون فقرات
[۱۹] اگر یک رنگ آمیزی گرم انجام شود، امبیتی یا رنگ بسیار کم «گرم مثبت» دارد یا اصلاً رنگی به خود نمیگیرد چرا که دیواره سلولی آن دارای محتوای چربی و اسید مایکولیک بالا میباشد.[۲۰] امبیتی میتواند در برابر مواد ضد عفونیکننده ضعیف مقاومت کند و در یک آندوسپور (درون هاگ) شرایط خشک هفتهها زنده بماند. در طبیعت، باکتری تنها میتواند در داخل سلول یک ارگانیسم میزبان رشد کند اما «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» میتواند در آزمایشگاه کشت شود.[۲۱]
مراکز درمانی و داروخانهها، میتوانند از شرکت پخش دارو تهران داروهای مورد نیاز برای درمان بیماریهای مختلف را تهیه کنند.
البته با وجود اینکه این بیماریها با سلیاک ارتباط دارند اما در واقع احتمال اینکه در اثر بیماری سلیاک این سرطانها ایجاد شوند، بسیار نادر است و در افراد کمی رخ میدهد.
آزمایش ادرار: اگر بیماری سل، مثانه را درگیر کند، در آزمایش ادرار سلولهای چربی قابل تشخیص هستند.
[۶] این مشکل در کشورهای جنوب صحرای آفریقا که در آن نرخ اچآیوی بالاست، شایع است.[۳۲][۳۳]
سل، یک بیماری عفونی شایع و در بسیاری از موارد مرگبار و کشنده است. این بیماری توسط گونههای مختلف مایکوباکتریا، بهطور معمول «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» ایجاد میشود.[۱] انتقال باکتری توسط قطرکهای تنفسی از فرد بیمار جلوگیری از بیماری سل میباشد.[۲] سل بهطور معمول به ششها حمله میکند اما بر قسمتهای دیگر بدن نیز میتواند تأثیرگذار باشد.